Nästa veckas tennis.


Nästa vecka är damtennisen tillbaka igen efter några veckor med FedCup och div små turneringar. Imorgn börjar Warsawas WTA turnering med spelare som världsettan Henin, Clijsters, Kuznetsova, Jankovic, Pertrova mfl.
Clijsers som gör sin sista säsong kommer för att försvara segern från ifjol. Hon bör ha god cans att vinna, främsta utmanaren bör vara Henin. De är på varsin sida i lottningen och kan därför mötas först i finalen, vilket de lär göra.

I Portugal börjar även Estoril Open, med båda en dam och herrturnering. På damsida saknas de bästa eftersom de har valt den mer pennisstigna turneringen i polen. Högst rankad av de deltagande damern är Bartoli, rankad 24 i världen. 
I herrtävlingen, som är veckan stoa tävlingpå herrsidan,  hittar vi fyra top tio spelare, Davydenko, Robredo, Djokovic och Gonzales. Djokovic bör bli favorit då han har en hysterisk form.

BMW Open för herrar startar även den imorgon. Till start här har vi såklart tyskarna Haas, Becker samt några top20 spelare. Haas är dock den enda spelaren på top 10 som kommer till start vilket nog är en besvikelse för turneringen.

All tre turneringar spelas utomhus på grus. Samtliga tuneringars livescore sköts av protennislive, dvs ATPs officiella resultatservice.  Måndagen innehåller hela 33 singelmatcher att välja och vraka mellan.

I samtliga turneringar  så startar de första matcherna kl 12 svesk tid.

Betfair visar vissa matcher från båda BMW och Estoril, se betfairs livestream schema för mer info.
BMW erbjuder även bilder på sin hemsida mot betalning.
Eurosport2 sänder live from tisdag.

Återkommer med analyser av några marknader inför morgondagen.

image16

Kommentarer
Postat av: Håkan

Hittade din blogg idag och fann en hel del intressant läsning. Roligt att du delar med dig av dina erfarenher från sportsbetting världen. Jag är numera en prenumerant av ditt RSS-flöde och kommer att följa din blogg framöver.
Mvh / Håkan

2007-05-01 @ 16:35:09
URL: http://www.casino-spel.nu
Postat av: Johannes

Tack!
Jag ska göra mitt bästa för att blogga på och få lite struktur på´t.

2007-05-02 @ 02:06:38
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0