1.95!

 

Kluft tog precis 1.95, nytt pers! Härligt! Underbart! Ända in i kaklet!

Hon borde blivit tennisspelare istället. Multitalang. Allvarligt, 7-kamp....


image16

Kommentarer
Postat av: Candy

Sjukamp verkar ju asroligt. Åtminstone tycker jag som friidrottat det. Tyvärr slutade tränaren innan jag ens fått en chans att visa hur ball jag var [även om alla sade att jag hade talang.] Haha, tom. min idrottslärare som normalt sett hatade mig tyckte att jag var duktig i friidrott. De enda gånger hon berömde mig var när vi sprang korta häcken, hoppade längd eller höjd. . .
Dock tror jag inte att jag hade haft den mentala styrkan att tävla i sjukamp, eller någon sport överhuvud. Det är det jag kanske främst beundrar hos Carolina Klüft: hennes styrka & förmåga att alltid prestera, ladda om oavsett omständigheter! Jag är lite för nervös av mig. Men tennis måste ge mer pengar än sjukamp?! :)

2007-08-25 @ 07:42:11
URL: http://onlythefakessurvive.blogg.se
Postat av: Re: Candy

Att vara 1:a i damtennis ger mer pengar än att vara 1:a i 7-kamp. Fråga någon svensk som inte är eller har varit aktiv i friidrotten om namnet på någon 7-kampare som tävlade innan Kluft började. Nä, just det, ingen vet för det finns få sproter/grenar i världen som väcker mindre instresse runt om i värden än 7-kamp. Jag gissar att de flesta människorna på jorden aldrig hört talas om det ens.
Jag gillar Kluft mycket, jag tycker bara det är lite synd att hon inte satsade på tennis istället eftersom hon, precis som du skrev, besitter de egenskaper som inga damtennisspealre har, nämligen förmåga att alltid prestera, ladda om oavsett omständigheter + mental styrka.

2007-08-25 @ 07:56:30
Postat av: Candy

Fast jag tycker ju då att friidrott är betydligt roligare att se på, än tennis, så jag är glad att Klüft pysslar med sjukamp & inte tennis. ;) Men sjukamp är nog inte särskilt känt, för det gör sig inte som galagren. Däremot gör det sig väldigt bra på mästerskapen. Spännande ända in i det sista. Tror dock inte att många som inte är insatta i friidrott, känner till att man kan tävla i sjukamp.
Golf borde också ha passat henne! Haha! Fast om hon tyckt att tennis & golf varit roligt hade hon nog satsat på det istället. Jag tror att det är svårt att prestera i nåt man inte finner nåt nöje i. Själv har jag tyckt att det varit kul att spela tennis, även om jag är rätt värdelös på det, höhö.

2007-08-25 @ 08:15:16
URL: http://onlythefakessurvive.blogg.se
Postat av: Cecilia

Men älskling! Du vet väl att Karolina inte bryr sig om pengar. Hon bryr sig inte heller om att vinna, hon bryr sig bara om att ha kul, kul med sin vänner ute på banan. Kul, kul, kul...

2007-08-25 @ 15:02:50
URL: http://cillenl.webblogg.se
Postat av: Cecilia

Jo undrar bara hur kul hon skulle ha om aldrig vann och inte drog in några pengar. Inte så jävla kul tror jag:)

2007-08-25 @ 15:03:44
URL: http://cillenl.webblogg.se
Postat av: Re: cillen

Jag säger bara en sak om Carro; Läs Calle och Alex bloggar!

2007-08-28 @ 05:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0