Möte på San Marino - exslusivt rapport på denna blogg!

San Marinos flagga

I det lilla obetydliga landet San Manrino i norra italien så träffades ett trevlig gäng tennisspelare för förra veckan. San Marino har knappt 30 tusen invånare och ligger som ett eget land mitt i Italien.
Anledningarna till att de sammanstrålat där var tre.
 Det fina vädret var en, Challengerturneringen i San Marino en annan.
Men den strörsta anledningen var att de alla var inbjudna till  självaste Pater Noster Alimzhan Tokhatakhounov. I villan i Forte dei Marmi Lucca, inte långt från San Marino skulle det bli fest i dagarna sju. Nytta och nöje. Segrar och förluster skulle firas och framtida segrar och förluster skulle spås.
Eftersom värden är efterlyst i hela värlen men har fått en fristad i Italien så fick kompisarna komma till honom. Det vore ju synd om det inte blev nån fest.

Några av grabbarna på mötet var Potito Starace, Vassallo Arguello, Mariano Puerta, Albert Montanes, Diego Hartfield, Konstantino Economidis, Oscar Hernandez, Gaston Gaudio, Daniele Bracciali, Frederico Luzzi, Ruben R- Hidalgo och Sergio Roitman.

Alla var där, utom kamrat Davydenko och broder Volandri. Davydenko vågade inte komma över och Volandri var utsänd på hemligt uppdrag. Annars var alla där, hela gänget. Kamrat Kafelnikov hedrade turneringen med sin närvaro, han blev också bjuden till festen eftersom han hade så många rolika historier att berätta.

Enligt obekräftade uppgifter så blev Puerta lite mobbad under själva middagen eftersom han "åkt dit". Alla andra har ju klarat av att göra upp matcher mellan varann och lägg sig ner med än självaste fröken Rosing. Puertas ska tydligen ha lämnat middagen med orden - Att bli avslöjad för dopingen är i alla fall bättre än att bli avslöjad för läggmatcher!. Det hade blivit helt tyst i rummet eftersom ingen normalt sett vågar slänga en känga till Kamrat Davydenko. Sedan hade Pater Tokhatakhounov tagit hand om Puerta och tröstat honom med att vi alla åker dit ibland i livet.

På efterfesten så plockade Vassallo upp sin laptop och visade upp trådar från Betfair tennisforum från hans matcher mot Davydenko och Montanes förra veckan. Alla skålade och skrattade högt, men Pater fick skrattade inte. Alla blev tysta och Pater sa: Vi måste bli bättre och smidigare på det här. Det slutade riktigt illa nu senast när Betfair ogiltigförklarade alla spel. Hädanefter så vill jag inte se några fler egna intiativ av någon i någon match. Pater vet vilken väg vi ska gå och Pater kommer se till att ni alla blir belönade.

Alla blev glada igen och fortsatta att festa hela natten, ändå fram till matchstart.
- Det spelar ändå ingen roll, sa Hidalgo, jag ska ändå förlora matchen imorgon eftersom Vassallo behöver poängen bättre. Tyvärr så fick han bryta matchen eftersom han för i för uselt skick.

Här kan ni se hela resultlistan från "festen i Forte dei Marmi Lucca".
http://www.atptennis.com/5/en/vault/draws.asp?TournamentID=841&TournamentYear=2007

image16

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket gäng, flera av dom är på svarta lista. Kul story.

2007-08-25 @ 08:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0