Norman och Johansson

Magnus Norman har åkt med Tomas Johansson över  atlanten under US-series för att jobba som hans tränare. Detta är förmodligen Johanssons sista hopp, misslyckas även denna säsong så tror jag att han ger upp.
Glädjande nog så verkar det som att Magnus har fått lite fart på mannen. En bra match mot Blake för några veckor sedan, en vinst i Challengerturneringen i Binghamton och nu en enkel vinst mot Vliegen 
image78
Vi är många som hoppas på att Tomas ska komma i form igen, kapacitet för top20 finns. Kanske Magnus Norman skulle ta och lämna sitt äta-middag-med-sponsorer-jobb och på allvar kliva in som tränare?

Johansson form blir allt viktigare även inför semifinalen i Davis Cup här i Göteborg i september, nu när Söderling är skadad. Pim-Pim comeback i Davis Cup kanske?

I dag så möter Tomas Johansson( rank72)italienaren Starace(rank31). Jag brukar säga Star-ace istället för sta-ra-ce som det heter på Italienska. Hursomhelst så är Johansson storfavorit till det låga oddset 1.32. Hela 76% vinstchans ger alltså marknaden honom.

Visst gör Johanssons senaste framgångar honom till favorit, men den stora anledningen till att han är storfavorit är att Starace resultat på underlaget är bedrövliga. Starace är en grusspelare punkt slut. Senaste gången som Starace spelade i USA var i Us-open förra året, då han  förlorade stort i första omgången mot en spelare rankad utanför top200. Dessutom så har han varit skadad den senaste månaden, och även fast han vann en Challenger förra veckan så bör han inte ha stor chans mot Johansson.

76% vinstchans på Johansson är IMO inget värde alls. Med tanke på hans resultat de senaste två åren så kan jag inte se något värde alls i 1.32.  Vi håller tummarna på 6-2 7-5 till Johansson.

image72

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0