Sverige är inte alltid bäst!

Nordic Light Open i Stockholm spelas denna vecka. Det är i särklass en av de turneringar under året med sämst startfält. Första seedade Medina Garrigues är högst rankad, 32:a i världen.

Ännu sämre än startfältet är livescoren. Idag när Wozniackis match drog igång på center courten så pågick fortfarande matchen mellan just Medina Garrigues och Cibulkova. Efter samtal med  någon ansvarig så framkom det att livescoren inte är gjorde för att visa två matcher samtidigt.

BRA NORDIC LIGHT OPEN! NOT!

År 2007 så har de alltså inte teknik nog att kabla ut resultatet för matcherna live. Svenska arrangörer är inte ett dugg bättre än ändra, tydligen. Ett stort plus till Matilda på sekretariatet som gladeligen höll sin walkie-talkie mot telefonen så att jag skulle få höra resultaten - live via telefonen. Grymt att de har så smarta och trevliga medarbetare!

Detta resulterade i en fin fin femsiffrig vinst på matchen:)

Betfair har INTE rättat Davydenkos match än. ENligt uppgifter på forumet så kommer de ha möte om hur de ska handera denna uppenbara spelkupp och besked ska komma under morgondagen.  Jag tror inte för 5 öre att de kommer vidta någon åtgärd.

image72


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0