Björkman gjorde det igen!

Björkman förlorade idag igen, nu i dubbel. Ännu en gång så medverkade han till en sjukt svängig match. Björkman har klivit fram som ett av de aboluta tradeing favoriterna. Redan förra sommaren i Wimbledon så hade en grymt svängiga 5-setsmatcher hela vägen fram till semi. Veckan innan så plockde han set mot flera respektabla motståndare och denna vecka har han stått för de stora skrällarna.

Idag spelade han kvartsfinal i dubble tillsammans med Max Mirnyi. Eftersom att de var seedade tvåa så var de favoriter mot Bhupathi/Stepanek till oddset 1.4(71% vnstchas)

Björkman/Mirnyi tog ledningen i första set, tappde ledninen och tog den igen och vann settet med 6-3. Efter det så tradades de runt 1.08(93% vinstchans). Men sedan hände något. Paret förlorade andra set med 1-6 och hanmnade i underläge 3-5 i avgörande set. I det gamet hade de även 0-30, då handlades Bjö/Mirn till 100ggr(1% vinstchans) De hämtade upp detta tll ett avgörande tiebreak. Där gickde fram till 6-3 och hade tre matchbollar. De handlades då till 1.01 (99% vintchans). De missade alla matchbollarna oh fölorade med 6-7.
image52
Diagramet avser oddset på motspelrna Bhupati/Stepanek.
Båda spelarna handlads till 1.01. Björkmn gick från 1.7 ner till 1.06 upp till 100 ner till 1.01 och sedan upp till 100 igen. Ingen kan som Björkman kan...

image16


Kommentarer
Postat av: hatten

Tror du att det är en tillfällighet med Björkmans matcher? Eftersom jag misstänker att matcher är fixade både till game, set och match, allt för att ta hand om livespelarnas pengar.

2007-06-15 @ 02:46:14
Postat av: Re: The Hat

Hm, jag tror inte att det är en tillfällighet, men jag tror heller inte att Björkman fixat en massa matcher.
Jag tror att han slappnar av för mycket när han lder och att hans fighterhjärta är som starkst när han ligger under. Kanske finns det i hans undermedvetna att skapa underlägen för att kunna besegra som. Vad vet jag..

2007-06-15 @ 03:49:01
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0