Game Set Mats

Jag måste skriva några rader om Jonas Björkman. Han har nu tagit sig till tredje omgången genom att vända 0-2 underläge i set två gånger på tre dagar. Det är han denförstasom gör i franska öppna på 13 år!

Precis som i Wimbledon förra året så har han haft en mycket gynsam lottning. Imorgon möter an spanjoren Hernandez i tredje omgången, vilket är en av de enklaste motståndarna av de som är var.

Björkman handlas till 4.9 och värderas till 21% vinstchans. Tendensen är stigande på Björkman, han kommer förmodligen vändra uppåt 5.2-5.3 innan start.

Jag tror att detta passar Björkman perfekt. Han får slå ur underläge igen. Han möter en typis baslinjespelare som säkert kommer få problem med Björkmans just nu lysande nätspel. Björkman har visserligen speat två långa matcher som även innehöll regnavbrott. Historiskt sett är dock detta inget som påverkas Jonas negativt. Jag tror att han kommer vara fit och om serven fungerar som den gjort hitills så har han klar chans.
Marknadens värdering till 20% är patetisk och här handlar det om att sälja Hernandez från start samt mer om han tar ledningen. I björkmans senaste matcher så har marknaden reagerat starkt när Björkman tagit ledningen i setten. Om han ligger under med 0-.2 och hämtar upp till 1-2 så kommer han definitit att handlas högre än startpriset, trots unerläge med ett set.

Bjrökman handlades till 18 resp. 26 ggr som högst i sina vinstmatcher. Han var värderad till drygt 30% i båda matcherna innn start.

image16


Kommentarer
Postat av: Stefan

Snygg analys om Björkman. Vad tror du om han chanser imorgon?

2007-06-03 @ 20:30:47
Postat av: Erik Hermansson

Hallo! Suttit och läst din blogg igår och idag.. intressant och kul att det går fortsatt bra!!
Har fortfarande inte fått tummen ur och börjat men lurar på om man ska göra ett försök nu när wimbledon sätter igång om det passar in med jobbet.. Mycket o lära dock så det lär väl bli dyrt framöver ;) inte sett dig på msn ngt så man får väl försöka klara sig på egen hand utan tips :(
Ha det gott o fortsätt håva in pengar :)
/Erik

2007-06-23 @ 15:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0