Mobben drar fram på betfair forum..

Matchen Mahut(1.75)-Clement(2.3) blev mycket dramatisk även om siffrorna blev 6-3 7-6 till Mahut.

Mathut vann första set oh handlades planenligt ner till 1.2, Clement upp till 6 ggr. Men så händer något med Mahut, marknaden sätts i gunging, matchen var inte tv-sänd och därför var informationen på betfair forum den enda för många spelare. Ryket sprids att Mahut är på väg att bryta matchen och han handls upp till från 1,20 ill 15ggr. Någon mindre begåvad spelare tycker ner Clement från 6.0ggr till 1.15 genom att placera 75k på 1.15.  Men Mahut fortsätter matchen och vnner sina game tämligen enkelt, i det 8:e gamet  andra set så räddar han två breakbollar, f.ö deenda som han hade emotsig under hela matchen. Mathut odds faller sakts ocligger lägre oroligt kvar runt 1.6 till 2.5 innan det blir tb. Först då så handlas han till det korrekta priset runt 1.37, lite för högt men ändå ok.

Tiebreaket vann sedan Mahut enkel efter att han hållt alla sina servar och ett tidigt minibreak.

Återigen en HUGE överreaktion på marknaden när den spelare får läkarvård under matchen. Exakt vad som hände Mahut vet jag inte men det kanske någon annan kan svara på.
image62
Den 25 årige fransmannen Nicolas Mahut, rankad 106:a i världen är i final i The Artois Cham., Queens. Nästa vecka så kommer han tvingas kvala in till wimbledon då hans rankning är för låg för diretkvalifikation. Detta är hans första final i en ATP-turnering någonsin. Imorgon möter han Andy Roddick i final.

image16

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0