Uppföljning till dagens tips.

Imorgon är den fula ankungen tillbaka på banan igen, redan ett par dagar efter sin senste "skada"
Han möter Safin och marknades värdering är 50/50.

Davydenko, som han egentligen heter förlorade mycket enkelt som stor favorit förra veckan. Hann skyllde då på att han inte tränat tillräkligt och sa att skadan som han skyllde på veckan innan nu var ok(?!).
Safin som står för motståndet hade stora problem, som vanligt, i sin första match. Dock så brukar Safin höja sig ett snäpp när han möte kvalificerat motstånd. Innan Davydenko har visat att han vill vinna igen så ska ha inte köpas alls. 50%(2.0) på Safin är ett helt ok odds. Óm inte Davydenko är helt offline så förväntar jag mig en svängig match.

Davydenko spelade bra och vann en jämn match med 7-6 7-5, efter att ha legat under med ett brak i båda setten. Marknaden svängde regält flera gånger trots att det bara blev två set. Detta var ett formbesked från Davydenko då Safin spelade bra men fick stryk mot en bättre spelare.


Söderling möter stekhete Djokovic som handlas till 1.4. Normalt sett så är Söderling(3.35) övervärderad här efter. Djokovic skadeproblem förra veckan, tog in läkaren under match flera gånger och tveksamma resultat ( han förlorade andra set med 1-6 resp. 0-6  i två matcher som han vann). Söderling är i form och håller han ordning på serven så tror jag att han tar minst ett set till tiebreak vilket ger honom bra chns och 3.35 är därmed helt ok. Djokovic är en top5 spelare just nu men något säger mig att han kommer få problem imorgon.

Detta var en traders dream. Så synd bara att psykopaten Söderling inte kan vinna. Söderling vann första settet med 6-3, hade *4-5 i andra men tappade serven och settet. I tredje set hade Söderling 2-0, han tappade det till 2-2, han hade sedan 40-15 och 40-0 i Djokovic följande två servegame men kunde utnyttja någon av de totalt 6 breakbollarna.  Matchen slutade Djokovic 3-6 6-4 6-3.
djocko
Diagram för Djokovic-Söderling, diagramet avser Djokovics kurs.


Gonzalez ä övervärderderad. 1.3 är för lågt mot Tursunov och han kommer definitit att tradas höger i en 50/50 match.
Ja, denna match var ju avgjord på förhand

Andy Roddick kliver in på allvar i grussäsongen och handlas till 1.6. Hade det varit på hardcourt skulle han stått i 1.17, mn nu det alltså grus. Roddick vill absolut ha grusmatcher i kroppen innan franska öppna och kommer ge allt. Jag tror att han får det tufft mot grusspecialisten Gaudio men väderingen känns ändå rätt.
Roddik vann i två set, 6-1 7-6, hans kurs rörde sig dock mycket då han tappade en ledning i andra set till tiebreak.

Andreev(1.7) bör köra över Chela i en match som kan svänga hur mycket som helst. Om Andreew servar som idagens match så vinner han.
Andreew, tog ledningen med 4-1 och handlades till 1.2, efter det så tappade han settet och förlorade sedan med 5-7 5-7. Bra tradematch för dom som safeade upp direkt.

Nadal till 1.02(98%) känns stenklar. 1.02 är ändå för lågt för en match i Italien, därför säljer jag honom lite.
Nadal vann en rätt så jämn match med 6-4 6-2, Nadal blev breakad en gång men kursen gick aldrig över 1.02.

Canas 1.2 är morgondagens stora skämt. En speedad pundare med stor talang ska inte värderas till 80%. Kan bli morgondagens bästa marknad att trada även om Cvinner.
Ja, nog blev det en bra marknad att trada för de som sålde Canas från start. Canas förlorade med 6-7 4-6.
image28
Diagramet avser Simon, Canas motståndare. Canas förlorade alltså till en värder av 80%.

I Berlin så kommer Bammer(1.3) att få problem. Bara att sälja.
Bammer förlorade men till oddset 4, inte 1.3.

Shiavone som har fått diagnosen som psykist instabil handlades till 1.12, handlas nu till 2.4 och hon kommer knappast att vinna. Sälj till 2.4.
Shiavone förlorade, efter att ha tagit ledningen med 3-1 i sista set och handlats till 1.3 igen.

Dementiva 1.2 - sälj, hon kommer handlas högre. Tar hon ledningen så sälj mer till 1.1. Jag tror dock att hon ar bra vinstchans med det blir inte 6-1 6-1 direkt.
Mycket bra trade marknad, Dementieva vann visserligen, men inte enkelt, 4-5 6-1 6-4.
demi
Diagramet avser Dementieva som startade p å1.2, upp till 1.7, ner till 1.2 upp till 2.0, ner till 1.2, för att sedan svaja mellan 1,2 och 1.6 innan hon slutligen vann. Som vanligt när det göller Demi.

Petrova la sig förra veckan i Warsawa, hon handlas till 1.12 mot Bermond vilket är på tok för lågt medtanke på förra veckan enkla förlust.
Petrova vann med 6-2 6-2, men det var jämnare än vad siffrorna säger. Petrova blev breakad i början av matchen och räddade även 4 breakbollar i andra set. Hon handlades som högst till 1.34(1.12 start).

Samma med Safina som förlorade som storfavorit i Warsawa, marknaden handlar henne till 1.2, löjligt.
Safina 6-4 6-3. Såg ej matchen.

Chakvetadze, som orsakade att Sotur förlorade idag efter att ha handlats till 1.01!!!!!!!!!!!!! marknaden gav Sotur 99% vinstchans vid 1.0 i set och 5-3 15.0. Hon förlorade i två tiebreak. Chakvetadze har problem och måste visa mer för att vinna imorgon, 1.66 är ett högt odds på en av värdens mest lovande spelare men se upp.
Chakvetadze förlorade  som favorit, 4-6 4-6. Såg ej matchen.

Mauresmo gör comeback och handlas till 1.05. en comeback är alltid en comeback så se upp.
Mauresmo hade stora probelm med sin serve idag, hon handlades snabbt upp till 1.27, även högre,  trots att hon inte hamnade i underläge. Hon tappade sin serve två gånger samt räddare två st 0-40 underlägen. Yan spelade mycket bra baslinjespel och pressade regält. M vann med 6-3 6-3.

Dagens stora överassking var att Hantuchova(1.15) förorade med 1-6 3-6 mot kvalspelaren Ondraskova.
Kuznetsova fick probelm med sin lårskada men lyckades ändå prestera bra och gick vidare, se dock upp med henne med tanke på skadan. Hingis hade underläge i båda setten men vände och vann i två tiebreak mot kvalspelakren Bondarenko. Ska Hingis ha någon chans i nästa omgång så måste hon prestera mer.

Kommentarer
Postat av: Swingtrader

Tjenis
Där ser man,Federer tydligen skulle ha lite semester innan franska börjar i slutet av månaden.Saken är den att man valde fel match att jaga storvinster,nämligen fetbokning av Nadal visade sig vara en korkad taktik men vil killen vinna franska så tror jag att det är högdags att packa ihop.Yuouzhy är i bra form och jag kunde inte stå emot att boka Nadal till 1.05 med en break upp.
Davydenko har spelat strålande idag och jag tror att han vinner mot Robredo som vann över fransmannen utan att behöva göra så mycket,nämligen vänta in alla nybörjarfel som fransmannen dominerade med.
Berdych tycker jag är skämtodds och jag bokar.
Lycka till

2007-05-10 @ 23:24:52
Postat av: Re: igor

Jag missade Federer, toh "ledigt fram till 16 för att hjälpa till och städa......
Jag gjorde samma och bokade Nadal 1.05 200k.....ställde även till det regält på Davymatchen...åke även på smäll när Jankvics motståndare vände matchen och sedan bröt..ny dag imorron.

2007-05-10 @ 23:35:40
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se
Postat av: swintrader igor

Hej

Båda matcherna satt även om Davydenko är trög i början:-)

2007-05-11 @ 18:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0