World Team Cup

Nästa vecka så är det World Team Cup i Dusseldorf. Världens åtta bästa länder gör upp och glädjande nog så har Sverige lyckats smyga in bland de åtta. Sverige som är världens 7:e bästa tennisland ställer upp med Söderling, Johansson och Björkman.

Suprise suprise!
Vilka skulle vi annars ställa upp med? Tyvärr så har vi inget annat just nu då både Vinci och Pim-Pim är skadade. Då detta inte är att jämföra med Davis cup i status så håller sig många av de bästa spelarna borta. Blake och Gonzales är de enda top10 spelarna som spelar. En eloge till svenskarna som ställer upp för sitt land till skillnad från hockeypojkarna som hellre spelar golf.

Team Cup använder  ATP:s tennispro livescore vlket är bra. Ingen egen kass variant som DC.

På damfronten så är det turneringar i Poertschach(Österike),Strasbourg och Istanbul är alla tre små turneringar som sällan brukar ha en tillfredställande point-by-point service. Bara att hoppas att teknikens framsteg börjar spegla av sig även här.

Eftersom Franska Öppna börjar den 28:e maj så kan mn inte räkna med några kanonpresationer av de etablerade spelarna. Ingen kommer att riskera någon skada eller förta sig i Dusseldorf dagarna innan ett av årets stora mål. Gonzales t.ex
image16

Kommentarer
Postat av: Boris Spasskilj

Hej, skulle varit roligt att få lite mer blogginlägg hur du tänker när du tradar tennis (t ex nadal - hewitt idag) , likt det inlägget tidigare ( t ex grosjean - arguello)
MVH,
Boris

2007-05-19 @ 19:54:08
Postat av: Re: Boris

Hej!
Det kommer!

2007-05-19 @ 22:01:41
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0