Aftonbladet

Aftonbladet la precis upp följande text för en timme sedan:

Williams tennisår kan vara över

MADRID. Den åttafaldige grand slam-vinnaren Serena Williams råkade ut för ännu en skada på onsdagen och den amerikanska tennisstjärnans säsong kan vara över. Williams kom in till sin första match i WTA-slutspelet med vältejpade lår och knän och vid 4-5-underläge i första set mot den ryska världssjuan Anna Tjakvetadze var det dags för en omplåstring som tog tio minuter.
  Det blev inte mycket mer. Efter att ha tappat första set med 4-6 gav Williams upp. Amerikanskan vann Australian open i januari och har trots upprepade skadeproblem klivit från 95:e till femte plats på världsrankingen. Den nya skadan innebär förmodligen att belgiskan Justine Henin får avsluta sin karriär som världsetta vid årets slut. Hon tog sin andra gruppseger i WTA-slutspelet via 6-2, 6-2 över Jelena Jankovic, Serbien, på onsdagen och är med Williams skada klar för semifinal. TT-AFP Publicerad: 2007-11-07

Sveriges största tidning publicerar en artikel om tennis. Som vanligt riktigt dålig och felaktig.

Rubriken, "Williams tennisår kan vara över" är rolig. Vilket nyhetsvärde! Detta var hennes sista planerade turnering för 2007, så om den inte är över idag så är den det om ett par dagar - oavsett skada eller ej.

"Serena Williams råkade ut för ännu en skada ".
 Nä, det gjorde hon inte. Hon har opererats för hennes knäskada och det var allmänt kännt att hon fortfarande har problem med knät. Definitivt inte "ännu en skada".

"Den nya skadan innebär förmodligen att belgiskan Justine Henin får avsluta sin karriär som världsetta vid årets slut."
Skitsnack, Henin var ohotad som världsetta året ut innan turneringens start. Williams har ca 2700 poäng och Henin över 6000. Vinnaren får 525p..

Tacka vet jag Arnesen.


image72

Kommentarer
Postat av: TT

Aldrig funderat på att nyheten kommer från TT/AFP och inte Aftonbladet?

2007-11-23 @ 21:07:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0