Amrikaner p BF?

Nattens basketmarknader visade sig vara lika snevridna som de varit de senaste veckorna. Antingen så är det någon som spelar onykter eller någon amerikan härjar.

Sonics t.ex, 2.3 i startodds borta mot Kings, Tar ledningen efter knappt halva matchen med 20poäng ,handlas ner till 1.1. King kommer tillbaka  och inför sista kvarten så skiljer det bara fyra poäng, ÄNDÅ så vill folk köpa Sonics för 1.42.  Men 60 sekunder kvar så leder Sonics med 1(en)p och Kings har bollen. Ändå så finns det folk som vill spela på Sonics till 1.1 och 1.2 - vansinnigt. Knappa favoriter - ja, men 1.1?

Även i matchen innan så handlades Chicago till 1.2 med 1(en) poängs ledning och 3 minuter kvar. Någon tog faktiskt även mina 1.1 vid det tillfället.

Det är både bra och dåligt när marknaden agerar så. Det räcker med en galen spelare för att justera en hel marknad, vilket gör det svårt att beräkna kommande odds och boken blir ofta sneviriden i motsat rikting från marknaden. Det positiva är att det uppstår värden där lag som ska stå i 2ggr handlas till 11ggr, och det hände inte i andra sporter, inte med så stora volymer iaf. Riktigt skönt att båda lagen förlorade klart så att marknaden fick sig en känga. I love to see the market cry.


I Tyskland så är dagens tennisnyhet att en rysk tennisledare berättat att Tomas Haas förgiftats vid Davis Cup mötet mellan ryssland och Tysklad i moskva i september. På CCN imorse så diskuterade de tennis, och rubriken var att tennisen har problem - och problemet är att match-fixing storys steal the headlines from the tennisnews.
Jaha, problemet är inte doping, förgiftning och läggmatcher utan att detta tar plats i media för de "riktiga" tennisnyheterna. Så kan man ju se det..

Kommentarer
Postat av: Anton

Tjena Johannes. Två korta frågor, vilken omsättning har en regular nba-match in play på bf, och vilken live använder du dig av? Tack på förhand, Anton.

2007-11-08 @ 00:37:33
Postat av: Re: Anton

Hej!

NBA matcherna skiljer sig mycket beroende vilken som går på Tv, tid för matchen samt hur många matcher som pågår. I regel 3-4 miljoner, igår var det 9 matcher samtidigt, de med minst aktivitet låg på 1-2 miljoner, Denvers match betydligt mer, vet ej exakt men runt 10 miljoner. I slutet av matcherna så handlas ofta mycket till låga odds i slutet. Min livescore är marknaden, jag använder även bwin, sportsline och espn scoreboards. Det går inte att vara lika aktiv på basketen eftersom jag inte har någon direktrapportering. Jag har inte provat radion, kan någon annan som har. Jag kör bara basket i november + lite under vintern.

2007-11-08 @ 00:53:25
Postat av: Anton

Du har mail på o_f_j_nilsson@spray.se:)

2007-11-08 @ 16:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0