Barnvisor

En tung dag, Serra bröt matchen i stor ledning och ett par spelare som missat setbollar och förlorat matchen sedan inom en minut. Även missade matchbollar emot mig..
Så kan det vara ibland.

Läste lite kommentarer och började nynna lite på en gammal barnvisa som jag gillade som barn:

Världen är så stor, så stor,
  Lasse, Lasse liten!
  Större än du nånsin tror
  Lasse, Lasse liten.

Kommentarer
Postat av: mr Mekong

Serra var tungt, speciellt när jag glömde kvitta bort riskkapitalet "när Serras vinst var klar"!

2007-09-11 @ 10:58:00
URL: http://mrmekong.blogspot.com
Postat av: GråDagar

Hej!
Har läst en del på din blogg och tycker det är mycket rolig läsning. Jag som är vädigt tennisintresserad skulle väldigt gärna veta lite mer hur man ska tänka när man ska trada en tennismatch live. Jag har ju spelat på tennismather men aldrig på live spel. Jag är ju med på att om man tex spelar favortiten innan start och han börjar bra och han går ner i odds och motspelaren går upp. Om man då lägger lite av vinsten som skulle bli på favortien på motspelaren
så blir det ju vinst vem som än vinner matchen. Vad gör man om man har spelat på favoriten och motspelaren börjar klart bäst tex.
Jag läste att lade spel var tredje boll ungefär. Hur ska man tänka då? Försöker du alltid spela så att du ska försöka vinna pengar vem som än vinner. Eller kan det vara så att du tror hård på någon efter matchens gång och lägger hårda spel på honom?
Vad gör man egentligen när man bokar spel? När ska man göra det osv
Har du lite mer nybörjar knep får du gärna berätta
Ha det bra!!

2007-09-13 @ 18:50:10
Postat av: asasa

Det går inte att trada 100%-gigt längre, du får alltid oddset mot din fördel eftersom courtsiders är alltid före dig.

2007-09-13 @ 19:44:02
Postat av: Re: assa / Joh

Det ligger något i det du skriver, men denna vecka så har det, trots problemen med sb från Bali, varit färre courtsiders. Jag har tom lyckats få lite 1.01 efter matchens slut i nån match.. Skämt och sido, det ger sämre marginaler men det är bara att anpasa sig. Försöker man köra boll pbp med de så blir man uppäten..

2007-09-17 @ 01:51:21
Postat av: Re: GråDagar / Joh

Hej! Kul att du gillar bloggen, även om jag inte varit lika flitig de senaste veckorna:)
Svar på dina frågor:
Att spela på en favorit som sedan hamnar i underläge kan vara en knivig situation. Ett tips är att fundera igenom innan matchen hur du ska agera i den situationen, kliva av med liten förlust, vänta, byta sida etc. Ett annat tips är att inte få panik eftersom många favoriter vinner även om de hamnar i underläge. Ytterligare ett tips är att inte spela innan start och istället vänta till en bit in på matchen.
När jag tradar i "var tredje boll" så gör jag det av två anledningar: Jag vill få odds som är för bra, i regel erbjuda för dåliga odds och för att jag vill förändra min position. Om jag har +100 på ena och +1000 på den andra så vill jag hela tiden ha vinsten på den spelare där jag anser att det är mest värde att ha den på.
Jag försöker alltså att spela så att jag vinner oavsett vem som vinner. Det viktiga är att jag värderar rätt och fattar rätt beslut. Ärligt talat så bryr jag mig inte om jag vinner i denna match eller nästa.
Visst händer det att jag trycker på regält när jag anser att någon kommer vinna, men endast om det finns värde i oddsen.
När man bokar så ernjuder man ett odds på oddsbörsen. Om någon "tar" det så får man spelet matchat. Att boka ena spelaren är i praktiken samma sak som att spela på den andra.
Jag återkommer nybörjartips i bloggen snart.

2007-09-17 @ 02:01:37
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0