Årets match?

En av årets bästa matcher i år på damtouren pågår just nu på eurosport. Kuznetsova möter S. Williams i den första semifinalen i Miami.
image208
Kuznetsova (3.25) vann första set och handlades ner till 1.40. En klar överreaktion av marknaden bara för att Williams tog in lite ryggmassage.

Efter att Kuznetsova tagit ledningen med 4-1 i första set få höll båda spelarna serven i totalt 15 game i rad. Vi tradade för break i de flesta av dom..

Eftersom självförtroende är i botten efter tre mardrömsdagar så bestämde vi oss att helt enkelt stänga ner Betfair för resten av matchen för att inte minska det gröna ännu mer. Just då kändes det som att det enda viktiga är att få en vändpunkt och en fin plusmatch.

Tyvärr så händer det. Efter att vi lamnade matchen så blir det fem raka break och marknaden överreagerar stort på flera av dom. Så kan det va. Viktigt men en plusmatch iaf.

 Just nu står det 1-1 3-2* till Williams som handlas till låga 1.45. 2h 20 har de redan spelat och det ksulle inte förvåna mig om matchen blir uppåt tre timmar lång. Båda har handlats till 5 gånger pengarna redan..

  

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahah, sitter på hotellet sökte på tennisform o in ramlade du , va, jäger på dig!!!!!!!!

2008-04-08 @ 22:44:46
Postat av: Joh

Kul- Äger goolge.

2008-04-22 @ 09:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0