Monte Carlo

Så var det dags för Masters i Monte Carlo. Hela världseliten är självklart på plats och Nadal är storfavorit. Tomas Johansson kom aldrig till start i kvalet och Björkman var inte ens nära att kvala in. Robin Söderling är därmed ensam svensk i singelturneringen.
 
Robin avancerade igår till andra omgången efter seger mot Stepanek.
Söderling tog snabbt greppet om matchen, men vid ställningen 6-4 *5-3, när han skulle serva hem matchen så kom nervositeten fram - igen. Han blev breakad, och de 600k som matchats på 1.01 var i ångetstfyllda.

Vid 5-4* fick Söderling två matchbollar, men missade. Han fick även 6-4 i tiebreak, men missade även de två matchbollarna. Söderlings sedvanliga chock fick marknaden att bara ett par bollar in i tredje set göra Stepanek till favorit. Men det skulle de inte ha gjort. Robin tog enkelt hem det tredje setet.

Om Söderling besegrar Robredo imorgon så väntar sedan förmodligen Nalbandian.


I söndags spelade Federer final i Portugal mot Davydenko. Davydenko förlorade ett jämt första set, tog sedan ledningen genom att direkt breaka Federers serve och sedan hålla sig egen. Men då, vid ställningen 6-7 *2-1 hände något och Davydenko gick snabbt fram och tackade för matchen. Han hade enligt uppgift ont i handleden och tyckte att det var bäst att avbryta matchen.

Jag vet inte vad jag ska säga. Davydenkos ansikte lyste, han verkade inte ett dugg bekymrad eller ledsen över att ha fått avbryta en final som han hade bra chans att vinna. Han smärta i handleden må ha varit äkta, men den hindrade inte honom att lyfta andraprispokalen med just den hand han precis brutit matchen för att han hade smärta i.

Well well. Jag är säker på att Davydenko är tillbaka redan idag. Han har tidigare visat att hans skador läker enormt snabbt. Som i somras efter att han lägt sig mot Vassello. Då spelade han fin fin tennis bara dagarna efter..

Monte Carlo Master visas på Viasat sport 1 varje dag hela veckan mellan kl 10 - 18.
Betfair och bet365 visar även livestream, Betfair live video visar alla singelmatcher från både Court Central och Court den Prince. ViasatSports fördröjning är 7-8 sekunder, men deras sändning låg ändå före både Betfair och bet365 igår.


Kommentarer
Postat av: incaseof

Idag var betfair's stream långt före viasat igen, det tråkiga är att det är viasat sport 1 som alltid är långt efter medan viasat sport 3 ligger jämnt med betfair. Förstår absolut inte varför. Åkte på en rejäl smällan innan jag kollade upp hur betfair låg, när Grosjena fick för sig att kalla in trainer och hans odds gick från 1.85 till 3.00 :-(

2008-04-22 @ 19:17:49
Postat av: Joh

mm. Grosjeans match blev en mardröm. det rasslade till regält när han skadade sig, största förlusten under april..

2008-04-23 @ 06:44:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0