Robin Söderling

Slutsnackat. Skit i bredden. Vem bryr sig om den? Titta på schweiz, de har en bra spelare och en halvbra. Ingen där klagar. Nu har vi också en som tillhör top5!

Robin Söderling övertygar allt mer. Inatt så vann han kvartsfinalen mot Roddick med enkla 7-6 6-3. Faktum är att siffrorna ljuger lite. De kunde lika gärna blivit 6-1 6-1. Roddick hade breakbollar emot sig i hela fem servegame, totalt 10 breakbollar. Söderling därimot släppte inte ens Roddick till 30 i ett enda game. Han förlorade bara åtta bollar(9, ett DF) i egen serve, vilket är imponerande och utklassning. Att det denna gång var världssexan i form på hemmaplan som blev överkörd visar verkligen att Robin är bra nu.

Marknaden vägrade såklart att göra Robin till favorit från start, bedömningen vinstchans Roddick 62% -38% korrigerades dock rätt snabbt, efter 15 minuter spelat så handlades spelarna till 50/50, trots att det stod 3-3.

Men när Söderling vann första set så försvann allt förtroende för Söderling. Han handlades till runt 1.55 även högre, vilket nästan motsvarar att marknden återgått till startvärderingen.

Söderlings vinstchans vid 3-3        =50%
Söderlings vinstchans vid 7-6 3-3 = 65%

Skönt att maknadens inte klarade sig  i denna match, som den gjort i typ 1000000 matcher i rad innan:)

Checka in Aftonbladets rubrik idag. Moahaha.

Februari månad är över, slutade på ok + men inte som förväntat. Tennisen låg sjukt bra till efter halva månanden men gick ner sig, landade ändå på dubbla planen. Problembarnet heter fotboll och basket första veckan i feb.  
235 tennismatcher blev det totalt för oss båda.

Nu blir det ett par matcher för mig imorgon och sedan semester till den 12:e mars.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0