Höstdagjämningen

Idag är det höstdagjämning. Det betyder att från och med imorgon så blir nätterna längre än dagarna igen. Jag kan inte bry mig mindre om det, men det slår mig ständigt att tiden går fort. För fort.  Det var ju inte länge sedan jag satt uppe på natta och följde Tsongas framgångar i årets Austrailian Open. Om redan 14-15 veckor är vi där igen. Fast förmodligen utan framgångar för Tsonga.

Förra vecka var bra. Gårdagen av en jobbig dag, men även en sådan dag som är bra att ha för nettokommisionen.

Denna vecka spelas det tre turneringar, Kina(WTA+ATP), Syd-Korea(WTA) och Thailand(ATP). Självklart så erbjuder Betfair livespel på alla matcher i samtliga turneringar. Betfair kommer även att visa en hel del livestream från China Open redan från och med imorgon bitti. Jag misstänker att även bet365 kommer streama därifrån. Eurosport kommer sända damernas från Kina med start vid kvartsfinalerna på torsdag. Livestream+TV=omsättning. Tack för det Betfair.

Caroline Wozniacki photoCaroline Wozniacki
, den trevliga danskan som gått som en raket på rankningen under sensommaren spelade idag i Peking. Hon åkte ut i första omgången igen, precis som i Tokyo förra veckan. Vadan detta?


Denna V39 är fullspäckad. Häjdpunkterna blir såklart Håkan Hellström på fredag, Konsult B.Nilssons 29-år skiva på lördag och sist men inte minst; Ljungskile - Djurgården på söndag. Det blir "Any Unquoted" på Djurgårn.

Men innan dess ska det jobbas. 04-16 är matchtiderna denna vecka. Vi kommer inte dra igång före 06 enligt plan, vilket gör tiderna rätt ok. 

Robin Söderling spela denna vecka i Bangkok. Han har fått en lätt lottning i de två första matcherna, men i tredje omgången väntar första seedade Novak Djokovic. Skulle Robin vinna över Novak så ligger vägen öppen fram till finalen. Robin spelar sin första match på onsdag morgon svensk tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0