Bloggflytt

Idag är det nästan på dagen två år sedan jag började skriva på denna blogg.

För några veckor sedan fick jag en förfrågan om jag ville flytta mig blogg till Sveriges nya tennisportal med det checka namnet AnswerMyQuestionJerk.se. Siten är mest känd i stugorna för att Johan och Richard bloggar där(eller gjorde innan smekmånaden i Sydafrika sabbade allt). På amqj.se hittar ni även bloggar från svenska tennisproffs, tränare och andra som härjar i tennisvärlden.

Så kära läsare - fortsätt gärna att läsa min blogg och kommentera mina inlägg som vanligt.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG


For English - use google translate
Kommentarer
Postat av: Anonym

Zverev guldodds 5-6 2.20, bara att skotta :) GSM 5-7

2009-04-26 @ 17:46:42
Postat av: Anonym

Fattar inte vad som hänt med Söderling. Jag trodde det här skulle bli hans år.

Det är nog bara att konstatera att han aldrig blir någon riktig top spelare.

2009-04-27 @ 09:50:21
Postat av: Jessica

Hej! Ville bara säga att din blogg var jättefin och jätte intressant och läsa =) Kolla gärna in min blogg. http://lifeafterdeath.blogg.se Mvh Jessica

2009-06-02 @ 22:29:15
URL: http://lifeafterdeath.blogg.se/
Postat av: Marie

Den nya bloggen verkar inte funka - var finns den eg?

2010-06-14 @ 13:48:46
URL: http://www.spela-spel.org
Postat av: Martin Bilitzki

Tjenare!

Jag funderar också mycket på hur jag skall kunna bli rik och tjäna pengar. Har försökt med att jobba vanligt men har alldrig känt att det har varit min sak och framför allt så är jag för lat tror jag. Ha länge också funderat på att skriva en blogg hör ju hela tiden om hur alla som bloggar tjänar pengar hela tiden! Undrar är det så himla enkelt att tjäna pengar på en blogg? Vad är det dom som har en blogg tjänar pengar på? Får man tex 5 kr för varje person som går in ens blogg eller? Har varit ute på nätet och sökt på hur man kan tjäna pengar på blogg men det står bara massa om hur man ska få besökare och annan skit. Men jag skulle vilja ha några konkreta svar på hur man igentligen tjänar pengar på en blogg. Fungerar en blogg lika bra som en hemsida tex? Jag kan inget o hur man gör hemsidor så det lutar ju mer åt blogg hollet för min del tror jag då dem redan är en klar sida så att säga. Har också funderat mycket på vrf alla hemsidor som tipsar om hur man kan tjäna pengar på nätet berättar detta isf? Menar hadde jag nu haft en sådan super ide som man ibland stöter på om hur man tex kan tjäna 40.000kr i månaden online så hadde ju inte jag berättat det för någon annan :P ... Såg senast idag en sida som tipsa om ett system man kan använda för att vinna pengar på nätet. Metoden verkar facktisgt fungera och har själv funderat på att testa den men jag kunde inte låta bli att skriva till dom som hadde gort sidan då dom tigde om en donation för att dom hadde tipsat en om hur man kunde tjäna upp till 40.000 kr i månaden. Menar dom kan ju inte på fult alvar tro att någon sedan kommer att donera några pengar till dom :P... Eller är folk så dumma så att dom donerar pengar till dom fast att dom själva har sökt efter en metod att tjäna pengar? Låter ju fett korkat isf :P... Undrar om någon har testat metoden som dom visar på sidan http://www.tjanacash.se ? Dom har en video på sidan där man får se hur dom vinner 250 kr på 5 min men jag blir aningen skeptisk då jag åter en gång frågar mig varför delar dom med sig av en sådan bra ide att tjäna pengar på o dom redan tjänar pengar på den ??? Om du har testat metoden som dom har skrivit om kan du väll svara på detta inlägg och berätta om det funkade eller inte . Tack för en bra blogg också :)

2010-06-28 @ 00:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0