Lottning Montreal

Lottning till nästa veckas storturnering är klar. Davydenko är i kraft av sin rankning direktkvalificerad till 2:a omgången. Både Federer och Nadal ställer upp, kul att se lite kvalite igen efter flera veckor av -ärligt talat- skitmatcher.

Jonas Björkman har tyvärr fått en smått omöjlig lotting. Han åker på den enormt formstarke Stepanek redan i första omgången. Jonas kommer knappast att kunna rå på Stepaneks serve på det snabba underlaget. Stepanek var nog den som imponerade mest på mig denna vecka och han kan gå långt här.

Robin Söderling har ofta grymt oflyt med lottningen. Återigen så har han lottats till att möte Nadal redan i andra omgången. Och som om det inte vore nog, i första omgången så möter han ryssen Safin. Safin som förlorade idag och var illa ute igår. Söderling bör andå vara liten favorit mot Safin, och Nadal var han ju nära att slå i Wimbledon(två brekbollar till 5-3 i avgörande set). Det fina är att om Söderling slå Nadal så möter han inte på någon kanonspelare förrän tidigast i Roddick i semifinal.

image72

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0