Thailand?

Ännu en kväll och en natt över. Precis som igår så blev det två kassa matcher att trada som avslutning. Sällan har jag sett så många 6-1 6-2 segrar som i turneringen i Lima.

Nedräkningen går bra iaf. TVÅ arbetsdagar kvar i år.


Det är oroligt i Thailand ser jag. Opp har nu intagit både den gamla och den nya flygplatsen i Bangkok.

I tisdags bokade vi två veckor på Sunwing Hotell i Bangtao Bay i Thailand. Eftersom vi inte är så svenniga i vår sysselsättning så försöker vi kompensera det på andra sätt. T.ex genom att välja hotell och resmål efter vilken barnklubb som ser bäst ut hos resebolagen. Denna gång så fastnade vi för Lolo och Bearni som verkar lite bättre än den vanliga Bamseklubben. VING har även något pirat-tema i år vilket Tilda tände till på direkt.

Det känns ju jävligt bra nu.
Det tog inte mer än ett par timmar efter att jag klickat på "betala" så stängdes flygplatsen.

Jaja, det bli nog bra med det.

Nattbokningar

Dagens kväll/nattpass är över. Fem matcher i Limas challenger har tradats, den sista matchen slutade 6-0 6-0.
Efter att turneringen är slut ska jag skriva lite mer om den och marknaderna kring den.

Vi är nu nere på två datorer här hemma. Samtliga laptops är mer eller mindre trasiga. Fråga mig inte hur det har gått till men innan jag inhandlar en åttonde laptop på 18 månader så ska jag göra ett försök att fixa de gamla.

Jag slänger ut en fråga här:

Finns det någon datakunnig i Göteborgsområdet som vill tjäna lite extra pengar?

Jag behöver hjälp med att inköp och byte av hårdisk på fyra st 17" laptops samt installation av xp på samtliga. Jag har även ett gäng laptops med mindre defekter, t.ex en helt ny där batterikontakten i datan åkt in i laptopen så den inte går att ladda.  Om det finns någon som kan hjälpa mig i sthlm eller ösd så kan det också gå bra.

Maila mig på johannes@betfairdaytrader.se om ni vill och kan.Blind betting i Lima

Jaha.
Här sitter jag igen.

Som ni säkert förstår så var jag hyfsat irriterad när jag skrev inlägget under. Jag läste precis igenom det så här en månad efter och det beskriver verkligen vad jag kände då. Betfairs ställningstagande i frågan är oförsvarbart. Jag hoppas att deras syn på detta i framtiden kommer förändras.

Tack för alla trevliga kommentarer och mail!
 Av någon anledning så sa det stop efter 25 kommentarer, resten syns inte på bloggen, de syns bara när jag loggar in. Kanske lika bra det eftersom de sista kommentarerna inte var några trevliga. Lasse Schmidt och ZuperZ mm.

Jag har faktiskt saknat bloggen lite, och jag har bestämt mig för att fortsätta. Det finns läsare där ute som återkommer ofta och det uppskattar jag. Det vore dumt att sluta blogga bara för att Betfair beter sig som mugz ibland skrev någon.

Det blir inte så mycket att rapportera om mer i år. På måndag lämnar vi Svedala för Thailand och Norrland och kommer inte hem förrän Adelaide drar igång down under på nyårsnatten. Jag längtar lika mycket till Australian Open nätterna som till palmerna i Thailand faktiskt. 
Tennissäsongen är slut. Nästan. Det spelas fortfarande små Challengers runt om i världen. Denna vecka så har Betfair haft fantasi nog att lägga upp samtliga matcher från challengerturneringen i Lima, Peru.

När jag såg det i söndags så tog jag och Cissi en kort överläggning om vi skulle köra den. Lima är nämligen inte helt obekant för oss då min yngsta syster Sara lever tillsammans med Donald, från just Lima. Min systerson Adriano är både svenne och Peruan. Men tyvärr så är han för ung för att skicka iväg på courtsider äventyr. Halva min familj är på väg till Peru men det hjälper knappast, - vill referera tennis på sin semester?
 
Vi kom fram till att vi skiter i att knyta upp någon där nere som liverapporterar. Vi avvaktar och ser om Bwin har en livestream först. Det hade de nämligen förra veckan från challengerturneringen i Helsingfors.

Å GUD VAD JAG ÅNGRAR DET BESLUTET.

Tennismarknaderna från Lima var galna idag.

Det fanns INGEN information om resultatet i de matcher som spelats på bana5, dvs. 4 matcher.

Marknaderna stod inplay och i fyra matcher så blev det följa John.
Dvs. en betfairspelare ser att någon annan spelare spelar på ett odds, så han gör samma sak, då kommer nästa och vill spela och efter ett tag så hade de pressat ner oddset till 1.01 i två matcher som borde ha varit färdigspelade för länge sedan. "Har någon annan spelat på 1.03 så måste matchen vara slut" resonerade nog några.

Problemet var bara att båda spelarna som då handlades till 1.01 hade förlorat sina matcher flera timmar tidigare.Detta fenomen, som inte är helt nytt, upprepade sig i två matcher till under gårdagskvällen där bla 1.02 spelare fick se sig om efter nya medel. Matcherna slutade 6-1 6-3, 6-2 6-2 osv. så det finns ingen möjlighet att någon odds matchat pga. av att någon match svängt.

Hade jag bemödat mig att be någon i familjen Gonzalez att åka ett par kilometer dit så hade vi....grr.

Tyvärr så spelas fem av dagens sju kvarvarande matcher i första omgången på huvudbanan. En huvudbana som märkligt nog heter bana 3. På bana 3 så har ett spelbolag en kontakt på plats vilket gör att matcherna på den banan inte är lika attraktiva. Men ändå bra såklart. Förhoppningsvis så ska vi har en courtsider på plats till kvällens matcher.Då blir det åka av kan jag lova.

RSS 2.0