US and A

USA gillar inte spel. Amerikaner får inte ens trada på sportbörsen från USA. Värst av allt tycker de att livespel är, det är tom förbjudet i US and A.

Idag så avslöjades det att två "courtsiders" skaffat sig press- ackreditering till turneringen i Montreal, och sedan har de suttit och tradat på betfair från pressläktaren. De ligger då 5-15 sekunder före alla andra och kan håva hem pengar...

Jag vet inte vad man ska tycka, på ett sätt så är courtsiders bra för de signalerar resultet samt bidrar med större omsättning. Om det finns courtsiders på en marknaden så anpassar man helt enkelt tradandet till det och till deras odds. Samtidigt så är det självklart så att de försvårar för en eftersom de tar alla "felodds" som ligger kvar. Dessutom så är det förbjudet av såväl amerikanska lagar samt av ATP och WTA.

De måste göra riktigt fina pengar eftersom det lönar sig att lägga ned allt arbete på att få resultatet ett par sekunder innan alla andra.

Inom något år så bör detta inte spel någon roll. Tekniken går framåt och det måste bara vara en tidsfråga innan man kan livestreama matchen i realtid alternativt att de kommer erbjuda liveradio från alla matcher för att komma ifrån de som på alla sätt försöker ta sig in på arenorna för att rapportera livescore. Livetrading på tennis kommer inte att försvinna så ATP och WTA borde gå alla till mötes och ta fram en snabb och rättvis livescore. De kan iaf börja med att se till att den som finns idag fungerar.

Btw, spelbolaget bwin, som man kan använda för att få fram resultat ibland, låg 6 sekunder för bilderna på Viasat Sport under Nadals match..

image72

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0