Aftonbladet hittar på som vanligt

En artikel i dagens aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1096602,00.html

Knockad av tennisboll i skrevet
Marc Gicquel tvingades bryta efter att ha träffats i 208km/h: "Jag kräktes"Sanningen var den att Gicquel vid tillfället då han fick den oönskade behandlingen inte bröt matchen. Efter rubriken så kan man lätt uppfatta det som att han fick en boll i skrevet, kräktes och då bröt matchen. Han fick behandling men reste sig upp och vann matchen ganska enket, bl.a så servade han blankt i sitt servegame efter att han blev träffad.
Inte heller så kräktes han.

I en intervju dagen efter så sa Marc att han hade kräkts på hotellet på kvällen och at det kan ha med skrev-träffen att göra. Dagen efter så bröt han matchen mot Nieminen vid underläge 4-6. Hur man kan få det till att " G tvingades bryta efter att ha träffats i 208km/h"??

Enligt Gicquel så avbröt ha matchen dagen efter p.g.a magprobelm.

Emil Karlsson, "journalist"på aftonhoran visar att tidningar tydligen kan hitta på saker hur som helst. Lågt.

Markanden reagerade inte så hårt när Marc fick pungsmärtor, han handlades upp från 1.17 till 1.30, vilket är lite för en sådan allvarlig händelse. Det fanns hela tiden tryck på 1.3 vilket visar att det redan efter någon minut stod klart att han bara behövde vila lite. Som alla män vet så ä smärtan olidlig en men den går över relativt fort och är sedan nästan obefintlig.

image16

Kommentarer
Postat av: Swingtrader Igor

Tradar du Molik?

2007-06-18 @ 21:11:32
Postat av: Swingtrader Igor

Följde du med när jag layade,samanlagt femsifrigt om du var på forumet,marknaden fick panik,pratade med en som hade direktkontakt.

2007-06-18 @ 21:19:42
Postat av: joh

nop vad hände?

2007-06-19 @ 10:41:54
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se
Postat av: Erik Hermansson

Tjena! Skrev nyss ett inlägg som inte verkat hamnat ngnstans så jag testar igen.. Har suttit och läst igenom din blogg igår och idag.. Intressant och kul att det går fortsatt bra!! Har själv inte fått tummen ur och testat än men funderade på om man skulle ge det ett försök nu när wimbledon drar igång.. Risk för att det blir väldigt dyrt framöver med andra ord ;) Inte sett dig ngt på msn på länge. Tänkte man kanske kunde få ngt tips men man får väl försöka på egen hand :)
Hoppas allt går fortsatt bra och att det blir en strålande sommar i gbg!
/Erik

2007-06-23 @ 15:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0