Tack betfair!

Ha, jag har inte riktigt förstått hur jag efter avgiftshöjningen fått en lägre avgift. VIsserligen har det gått ovanligt bra sista 3 veckorna men ändå.  Brev från betfair(kom två dagar efter mitt klagomail till dom ang. avgiftshöjningen)

För att se en online version klicka här
För att hindra att e-mail från Betfair blir kategoriserade som spam, vänligen lägg till 'receive@betfairmail.com' i din adressbok.

May 2007

Information

Ändringar i Betfairs avgifter och regler

Betfairs avgifter:

Vi kommer inom kort att göra ändringar i våra avgifter som träder i kraft den 29 maj.

Vår huvudsakliga kommission på 2% - 5% förblir oförändrad, och du kommer fortsättningsvis att betala kommission på nettovinsterna. Vi kommer dock att göra ändringar i hur vi beräknar den eventuella tillämpliga Rabattsatsen. En jämförelse av de nya och gamla rabatt-tabellerna finns här och den nya tabellen kommer att finnas tillgänglig på hemsidan från och med den 29 maj.

Ändringarna träder i kraft vid midnatt (GMT) måndagen den 4 juni 2007, då de varje vecka återkommande Rabattsatserna beräknas för alla användare. De gäller för alla spel och på alla marknader som rättas från och med denna tidpunkt.

Ändringarna av rabattsatserna kommer att börja gälla f.r.o.m den 29 maj 2007 och kommer att användas för alla spel som avgörs därefter.

Dessa ändringar gäller dock inte ditt konto då ditt konto slumpvis har blivit prisskyddat. Prisskyddet gäller endast detta konto, det går inte att flytta över till annat, och det kommer att gälla i cirka tre månader. Vi kommer skriftligen att informera dig om när det inte gäller längre. Prisskyddet fungerar så att du kommer att få extra Betfair-poäng tillförda ditt konto varje vecka (det kommer att synas i din kontosammanställning som "Betfair adjustments") så att din rabattsats inte berörs.

Betfairs regler:

Observera också att vi gjort en hel del viktiga ändringar och anpassningar i våra regler.  Var vänlig klicka här för att se en översikt över dessa ändringar.

Vi vill tacka dig för att du är en värderad användare. Vi fortsätter att sträva efter att erbjuda dig den mest kostnadseffektiva service och de bästa produkterna på spelmarknaden.

______________________________________________________________________________________


Man tackar man tackar. Ett par lax i lojalitetbonus är alltid trevligt:)

image16

Kommentarer
Postat av: Swingtrader Igor

Mycket bra jobbat och bra av Betfair med att lyssna på sina kunder.
Tillägg:
Vad sa jag till dig om Ljubo,i dagsläget mest överskattade spelare som rider på gamla meriter,det gav fina vinster.
Vad var högsta odds på Nieminen/lägsta odds på Gicquel?

2007-06-16 @ 06:44:58
Postat av: Re: igor

Jag var ledig igår...missad förluster för Nadal, Blake, Ljubovic, Djocovic...

2007-06-16 @ 10:26:35
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0