Ankungen är frisk igen...

Imorgon är den fula ankungen tillbaka på banan igen, redan ett par dagar efter sin senste "skada"
Han möter Safin och marknades värdering är 50/50.

Davydenko, som han egentligen heter förlorade mycket enkelt som stor favorit förra veckan. Hann skyllde då på att han inte tränat tillräkligt och sa att skadan som han skyllde på veckan innan nu var ok(?!).
Safin som står för motståndet hade stora problem, som vanligt, i sin första match. Dock så brukar Safin höja sig ett snäpp när han möte kvalificerat motstånd. Innan Davydenko har visat att han vill vinna igen så ska ha inte köpas alls. 50%(2.0) på Safin är ett helt ok odds. Óm inte Davydenko är helt offline så förväntar jag mig en svängig match.

Söderling möter stekhete Djokovic som handlas till 1.4. Normalt sett så är Söderling(3.35) övervärderad här efter. Djokovic skadeproblem förra veckan, tog in läkaren under match flera gånger och tveksamma resultat ( han förlorade andra set med 1-6 resp. 0-6  i två matcher som han vann). Söderling är i form och håller han ordning på serven så tror jag att han tar minst ett set till tiebreak vilket ger honom bra chns och 3.35 är därmed helt ok. Djokovic är en top5 spelare just nu men något säger mig att han kommer få problem imorgon.

Gonzalez ä övervärderderad. 1.3 är för lågt mot Tursunov och han kommer definitit att tradas höger i en 50/50 match.

Andy Roddick kliver in på allvar i grussäsongen och handlas till 1.6. Hade det varit på hardcourt skulle han stått i 1.17, mn nu det alltså grus. Roddick vill absolut ha grusmatcher i kroppen innan franska öppna och kommer ge allt. Jag tror att han får det tufft mot grusspecialisten Gaudio men väderingen känns ändå rätt.

Andreev(1.7) bör köra över Chela i en match som kan svänga hur mycket som helst. Om Andreew servar som idagens match så vinner han.

Nadal till 1.02(98%) känns stenklar. 1.02 är ändå för lågt för en match i Italien, därför säljer jag honom lite.

Canas 1.2 är morgondagens stora skämt. En speedad pundare med stor talang ska inte värderas till 80%. Kan bli morgondagens bästa marknad att trada även om Cvinner.

I Berlin så kommer Bammer(1.3) att få problem. Bara att sälja.

Shiavone som har fått diagnosen som psykist instabil handlades till 1.12, handlas nu till 2.4 och hon kommer knappast att vinna. Sälj till 2.4.

Dementiva 1.2 - sälj, hon kommer handlas högre. Tar hon ledningen så sälj mer till 1.1. Jag tror dock att hon ar bra vinstchans med det blir inte 6-1 6-1 direkt.

Petrova la sig förra veckan i Warsawa, hon handlas till 1.12 mot Bermond vilket är på tok för lågt medtanke på förra veckan enkla förlust.

Samma med Safina som förlorade som storfavorit i Warsawa, marknaden handlar henne till 1.2, löjligt.

Chakvetadze, som orsakade att Sotur förlorade idag efter att ha handlats till 1.01!!!!!!!!!!!!! marknaden gav Sotur 99% vinstchans vid 1.0 i set och 5-3 15.0. Hon förlorade i två tiebreak. Chakvetadze har problem och måste visa mer för att vinna imorgon, 1.66 är ett högt odds på en av värdens mest lovande spelare men se upp.

Mauresmo gör comeback och handlas till 1.05. en comeback är alltid en comeback så se upp.


Många matcher att trada, kom ihåg att trade ut och greena upp - skit i vem som vinner!

image16

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0