Måndag morgon

Ny härlig vecka, nummer 42 i ordningen. Veckoschemat är klart, mest fyllat av annat än jobb denna vecka. Efter en trevlig hel i Norrland med snö och minusgrader(ja snö) så flyttas idag rörelsen ned till Linköping för att hälsa på syrrans underverk, min 4 dagar gamla systerson. På tisdag så får vi ett veckolångt besök av den gamle pokergurun och barndomsvännen Anrik, alias Andreas Nordström. Ons-Fre skall det tradas.

Madrid och Zurich är veckans skådeplatser.
I Zurich så ska Serena Williams ut och spela redan idag mot Schnyder. Williams som igår blev överkörd av servesset Dementieva i Moskavs final. Orkar Serena ladda om direkt?

Tomas Johansson gjorde det mycket bra som tog sig till årets första ATP-Final i Stockholm. Synd att han inte vann för sämre motstånd än Karlovic är det inte ofta man ser i en final. I Madrids turnering som drar igång idag så kommer Karlovic inte ha en chans att nå finalen. Standarden är så hög att Tomas Johansson inte ens kvalificerar sig för att få vara med.

Lottningen i Madrid ser intressant ut.  I 3:e omgången så möts förmodligen Roger Federer och Guillermo Canas. De har ju möts två gånger i år, och båda gångerna så har Canas stått som segrare. Samma underlag som nu som då.

Vinnaren av Karlovic-Safin får möta Davydenko i andra omgången. Jag hoppas på Safin-Davydenko, även om Betfairs nya policy verkar vara att inte öppna Davydenkos matcher för spel. Igår i finalen så satte Betfair inte upp någon vinnarmarknad för finalen. Det är första gången under min tid som de ratat en sådan stor final, men jag förstår dom. Deras beslut sänder en signal och de gör det enda rätta. Det finns inget att vinna på att öppna den. De som ändå ville handla på matchen kunde använda "vinnare av turneringen" marknaden, men eftersom betfair, smart nog, inte la upp den på inplaylistan så var det inte många som hittade dit.

TV-Veckan då.

ATP Masters i Madrid har ett startfält som är i bästa klass. Alla är där.
Glädjande nog så har VIASAT köpt in hela turneringen och sänder direkt från kl 11.00 varje dag, 8-9 timmar per dag. Grymt trevligt intiativ!  VIASAT SPORT 3 kommer visa de flesta matcher, VIASAT SPORT 1 kvällsmatcherna.
Turneringen går även att följa(mot betalning) via turneringens hemsida, även kallat masterstv. Den livestreamen brukar dock ligga 10-15 sekunder efter realtid.

WTA Zurich visas på eurosport från och med tis eftermiddag. Fre&Lör så går matcherna i eurosport 2.
Dock så är utbudet begränsat till 1-2 matcher per dag.

Sist men inte minst - nästa helg så blir det en weekend i Spanien med Betfair, för oss båda.
Turbotennis är konceptet och det ska bli trevligt. Även om vi varit iväg på 6-7 resor i år så är detta den första utan barn, vilket ska bli en upplevelse. Det ska även bli trevligt att träffa de från betfair och förhoppningsvis några andra svenskar som tradar.

image72


Kommentarer
Postat av: dd

Alla är där? Nu är du väl ute och cyklar. Roddick deltar icke. Vet ej varför? Vet någon?

2007-10-16 @ 06:36:23
Postat av: Re: dd / Joh

Hej!

Roddik skrev följande på sin blogg för några dagar sedan:

"Unfortunately I had to pull out of Bangkok with a heel problem tests showed no major damage but I have not practiced much with Davis Cup coming up I will not do anything to put my health in doubt for a long period"

Ser ut som att han står över pga av hälen alltså.

Förutom Roddick så deltar alla andra av de 17 högst rankade i världen - hur du kan få det till att jag är ute och cycklar när jag säger att alla är där vet jag inte.

2007-10-16 @ 09:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0