Tiebreaks & Ana

Cissi och jag brukar försöka undvika tiebreaks eller att gå in i matcher med förmodade tiebreak eller osm är på väg mot tiebreak. Men ibland kan det vara bra, om man har diciplin.

Vid flera tillfällen harvi de sista dagaran fått boka riktiga skitodds med endast ett break upp i ett tiebreak.

Gonzales spelade precis ett tiebreak mot Gulbis, underläge för Gonzales 4-6 6-6 - precis som igår.
Gulbis som stod i 1.9 från start står i hela 1.5 innan tiebreaket.

Vid 6-4* till Gulbis, två matchbollar så lyckas vi till slut byta färg på siffrorna till gröna. Hela layen på 1.07 var vår - tyvärr gick vi tillbaka nästan direkt för en liten vinst men men.


Gonzales vinstchans i % under matchen.Ana Ivanovic spelar nu mot Cibulkova. Sommarens världsetta stod i hela 1.50 från start eftersom hon inte håller någon klass längre. Men efter ett övertygande första set med 6-3 så var allt glömt och hon handaldes ner till 1.05 (95% vinstchans). Kort minne och impulser är inte bra eftersom hon snabbt tappade andra set med 2-6. Hon var även ett break ner i 3:e set, tog ledningen igen och handlandes ner från 2.5 till 1.10 innan hon åter tappade och fick ett par breakbollar emot sig till 4-5*.

Upp till 3ggr igen men hon räddar breakbollarna och får 5-4*. Som säg bör så får då Cibulkva 15-40 och vips så är det två matchbollar till Ivanovic som åter handlas ner till 1.03!.  Dessa två matchbollar missar hon(såklart) och just nu står det 1-1 5-6* och Ana Ivanovic 1.03 har handlats upp  till 4.20.

Jag har bestämmt att vi ska bojkotta Moskvaturneringen, det skär verkligen i kroppen att se dessa swings utan att trada dom. Men jag har sagt en sak och så blir det så. Inge mer pengar till Mafian.


Ivanovic odds under matchen, nu 6-3 2-6 5-6*Nielsen heter en dansk spelare som gått framåt. Han förlorade idag i sthlm open, vi bkoade 78k på avg. 1.15 på honom.
Men - som vanligt numera - så greenade vi bort det mest..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0