Marat 1.01 igen

Tro fan han gjorde det igen.

Safin hade efter en lång match kopplat greppet med en *4-0 ledning i avgörande set.
Den tappade han till *4-2 30-40, men kom igen och gick fram till 5-2* 40-15.
Han missade matchbollarna, tappade dubblebreaket till 5-4*. Där fick han ytterligare en matchboll men inte heller den kunde han ta.

5-4 blir 5-5 och det är dags för Safin att serva - någon han såklart inte fixar.
Lapentti går fram till 1-1 *6-5 och nu är det hans tur att serva för matchen. Efter att Safin slagit sönder racket i pausen så fick han poäng straff av domaren. Det händer inte ofta. Det gjorde att Lapentti fick börja med 15-0 när han skulle serva för matchen.

Med hjälp av det går han fram till 1-1 *5-4 40-0 och nu handlas han till 1.01 - prcis som Safin gjorde tidigare.
Självklart så missar han alla tre matchbollarna i egen serve och bli breakad rakt av. Oddset upp till 2.2.

I tiebreaket så går Lapentti fram till en 5-1 ledning och handlas återigen ner till 1.07.
Självklart så tappar han den till 5-4, men då gör Safin ett jättemiss och Lapentti får två matchbollar till.

Självklart så missar han även de två och det står nu 1-1 6-6 6-6 och Safin ska serva.
Vad händer då? Jo, det blir ett dubbelfel och matchboll nio i matchen är ett faktum.
Denna gång missar inte Lapentti och Safin slår ännu en gång sönder ett racket. 5 miljoner handlades till 1.02.

Hur det gick för mig?

Min första matchade order i matchen var spela 1.07 på Safin.
Sedan var det uppförsbacke och det slutade med 5:-+
Det kanske är svårt att förstå hur man inte kan bli rik på en match där spelarna pendlar mellan 1.01 men det spelar stor roll hur man kommer in i matchen. Dessutom så hade jag faktiskt 50k+ på Safin vid *6-6 i avgörande tb.

Innan 3:e set så hade båda spelarna handlats till under 1.30 - lite synd att jag inte körde den matchen från start, den gick på TV men krockde med Ljubo- del Potro.

Venus Williams vann precis mot Mirza. Ledningen med 6-1 3-0 (1.01) tappades genom att hon förlorade 7 raka game till 6-1 3-6 0-1*. Men trots ett break ner i avgörande setet två gånger så ordnade Venus upp det hela. 1.9 var hon uppe i som högst efter 1.01.

Nu över till sista matchen för mig idag, Sanchez Maria flickan har tappat från 1.04 till 1.70.