Trött

Natten mellan söndag och måndag så drar årets upplaga av Australien Open igång.
Jag har varit ledig i helgen och nu sitter jag och pressar mig själv att inte somna. Att somna före kl 06-07 vore en katastrof eftersom jag då kommer slockna samma tid imorgon.

Arbetstiderna from imorgon och två veckor framåt kommer vara mellan 01.00 till 13.00.
Av erfarenhet så vet jag att likviditeten kommer vara hyfsat begränsad under nattimmarna. Den bästa omsättningen kommer vara på de sk. kvällsmatcherna som spelas mellan kl 06 och 13 svensk tid.

Som tidsfördriv så försökte jag kolla på cricketmatchen som pågår just nu mellan Australien och Sydafrika. Det är inget att rekommendera för den som vill hålla sig vaken, en mer patetisk sport utan action får man leta efter.
Därimot så är den inte helt förkastlig på oddsbörsen eftersom den drar till sig precis den kategori spelare som jag vill ha. Döda fiskar som följer strömmar och drömmar.

Björn Rehnquist har glädjande nog kvalat in till AO Han möter 7:e seedade Andy Roddick i första omgången och får nog nöja sig med de $19,400 som han får om han förlorar den matchen. Med Björn så har vi tre svenskar i startfältet, eftersom Söderling och Arvidsson går direkt in. Söderling handlas för närvarande till 0.21% chans att vinna sin första grand slam nu. 0.21%. Det finns en chans alltså....glöm inte att finalisten från ifjol, Tsonga stod i 1000ggr innan turneringen började, dvs 0.1% chans. Han ledde finalen med 1-0 i set innan verkligheten kom ikapp honom.
Om någon mot förmodan tänker investera pengar på Söderling som vinnare så kom ihåg att Betfair erbjuder 450% bättre odds just nu än moraltanten Svenska Spel.

Federer är som vanligt favorit även i år, 27% vinstchans. Främste utmanare är skotten Murray(25%) och världsettan Nadal(18%).

Personligen så har jag svårt att se Federer vinna detta. Jag har faktiskt svårt att se honom vinna över huvud taget längre.
Men nu spelas det över fem set och det gynnar honom mer än vad det gynnar någon annan spelare i år.
27% är skrattretande och för den som inte har någon idé om vem som vinner så måste oddset 1.37 på att Federer inte vinner vara lockande.

Årets outsider och snackis är helt klart Nalbandian. Hans odds har rasat de senaste veckorna från runt 60 till 25. Vill man lira på honom så är det gränsfall nästan att SVS är ett bättre val eftersom de fortfarande inte har justerat ner honom tillräkligt. Nallen handlas just nu till 4% vinstchans på oddsbörsen. Höstens överaskning Simon har inledd året uselt och ingen talar längre om honom som segrare. Han ges drygt 1% just nu och det är lite väl i underkant. Killen kan slå vilken spelare som helst - när han spelar på topp.

Vissa saker är fantastika med oddsbörsen. En fantastisk sak är att det finns de som vill spela på att Tomas Haas ska vinna. Typ lika naivt som att tro på Israels vapenvila.

Ang Israel / Gasa rapporteringen.

För tre dagar sedan  hade Aftonhoran denna artikel:
Och idag, tre dagar senare har de denna:
Tja. Say no more.

Sista 13 overs i cricketen nu. Wicket i både 34:e och 36:e! De ni!
 


Kommentarer
Postat av: Saman

Vilken sida rekommenderar du för livestream? Kortast delay och kvalite är självklart viktigt. Hittills har jag hett att BET365, Unibet, Betfair samt Eurosport.se har diverse erbjudanden för livestream.

2009-01-19 @ 01:30:04
Postat av: magnus

tomic, en 17-årig australier rankad 750+ vann över starace, syditaliensk och 73:e rankad. Jag tror matchen var uppgjord, vad tror du?

starace tog andra set väldigt lätt, gjorde dåliga returer och sprang inte på avgörande bollar i dom andra seten. Det såg ut som att han hade problem med att förlora trovärdigt.(7-6 1-6 7-6 7-6)

2009-01-19 @ 10:41:18
Postat av: Anonym

Magnus , nu pratar du i nattmössan... inte en chans att den var uppgjord. Man får ca 150 000kr för att förlora första omgången.Johannes lite mer blogginlägg nu tack! Vilka matcher tradade du i natt? Vad blev resultatet? Tycker du likviditen var bra?Har du också märkt att livescoren är långt efter på de "icke tv sända matcherna"? Alltså massa courtsiders där.

2009-01-19 @ 18:08:50
Postat av: Swed Sillen

Hej Johannes, lite mer blogginlägg nu tack!Lite frågor: Tycker du likviditen var bra nattetid första dagen?Lite synd att man inte kan ha kvar oddsen på de "icke sända tvmatcherna" när man kollar på scoreboarden på www.australianopen.comMassor av courtsiders.

2009-01-19 @ 18:11:01
Postat av: Rocco

Instämmer, mer bloggande! Eller har ni gulat?

2009-01-22 @ 12:23:22
Postat av: Lasse Schmidt

Israel kan man alltid lita på. Underbar kross av terroristsvinen i Hamas, härligt!

2009-01-22 @ 15:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0