Vem bryr sig?

Vilka spelare bryr sig egentligen denna vecka?

Förstaseedade Novak Djokovic förlorade i första omgången i Brisbane. Efter matchen var han tydlig med att det är Australian Open som är det viktiga - inte denna turnering.

Ana Ivanovic, även hon förstaseedad i samma turnering visar på mer vilja.
I dagens match så handlades hon till 1.05(95%vinstchans) från start. Efter drygt en timme så låg hon under med 6-7 1-3 och en stund senare hade hon två matchbollar emot sig. Hon handlades då till hela 9.0 gånger pengarna.
Ana visade, till skillnad från Djokovic som upprepande gånger tankat matcher, att hon verkligen vill vinna.
Ivanovic vände på steken och vann till slut med 6-7 7-5 6-1. Starkt med man ska inte glömma att motståndaren var en  no-one, Italienskan Roberta Vinci, rankad 82:a i världen.
Att ta med sig och skriva  upp i komihåg-boken: BOKA IVANOVIC  

Davydenko drog sig idag ur turneringen i Chennai. Samtidigt så lämnade han även återbud till Australien Open på grund av sina problem med hälen. Marknaden på Betfair för dagens match mellan Davydenko(1.05) och Dlouhy(20.0) kommer därmed att ogiltigförklaras. Ändå ser den ut så här:

Jag fattar inte vilka nötter det är som skyndar sig och spelar på Dlouhy så fort de får höra att matchen är inställd.
T.ex så vill någon köpa Dlouhy till 1.15 för drygt 45k. Det finns alltså folk som spelar för 45000 per spel UTAN att kunna reglerna. Den sista idioten är inte född.

Nu är det dags för Federer(1.05) att ta sig an Andreas Seppi(21).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0