Sofia mot semi!

Sveriges enda proffs på damtouren, Sofia Arvidsson spelar idag kvartfinal i Estoril open. Arvidsson van nsin första match med 6-0 6-0 och sin andra med 6-0 1-0. Det kan inte ha hänt många gånger förr att någon damspelare har nått kvartfinal genom att vinna ALLA game.

Sofia möter idag Greta Arn som vart borta pga sjukdom ett längre tag och därför är rankad endast som 176 i världen. Arn är favorit, ca 60% värdering. Jag tror på en jämn match med bra möjligheter för trade, oklart bara om det kommer vara någon omsättning då det pågår flera matcher idag.

Gårdagen bjöd på många överaskningar, 2:a seedade Schiavone förlorade(som vanligt) med 2-6 2-6 mot en nobody.
Världsfyran Clijsters(1.14) förlorade mot kvalspelaren Vakulenko i två raka set och kommer förmodligen inte att spela mer på grus under denna hennes sista säsong.
Både Robredo och Grosjean handlades till under 1.2 innan start, båda gick att köpa till 6.0 under matchens gång...och båda vann slutligen. Passa på att frossa i det faktum att denna vecka är en mellanvecka och att det de kommande veckorna som gäller för många.

Jag kommer inte trada något idag pga massa besök inför syrrans bröllop imorgon, men Safarova just nu till 1.15 efter första set känns helt klart säljvärt.

Grosjean-Kohlschreiber har potential att bli en bra tresettare. Kohl är favorit till 1.6 efter gårdagens uppvisning. Jag ser dock mathen som helt öppen. Båda spelarna är typiska "svängnings" spelare som gärna tappar 5-1 ledningar och sedan komemr tillbaka.

Arn-Arvidsson. Sofia till 2.44 kan var ett bra köp. hon kommer förmodligen handlas betydligt lägre under matchen gång så man kan sälja.

Baghdatis-Waske. Baggy måste förbättra sitt spel från förra matchen annars så förlorar han denna match. 1.59 på baggen är bara att sälja.

Williams - Kuznetsova.  Räkna med att Kuznetsova tappar första set vinner andra. !.73 på Williams är ok.

Garcia-Lopez -Djokovic 1.18 på Djokovic, sälj. Han kommer få probelm och definitivt handlas högre under matchens gång. Gacia-Lopez  har visat bra form senaste tre veckorna.










Kommentarer
Postat av: Swingtrader

Det har varit en bra dag för trading idag och hade Safarova tappat serv vid 5:5 så tror jag att vi hade set tredje set också och beydligt högre odds.

Kolschreiber vann som väntat även om vi såg många svängningar,inte minst bokningar på 1.03 som sedan växte dubblades många gånger om.

Det var starkt av Baggy att vända matchen,speciellt när han under matchen såg ut att vara småskadad men med tanke på att Djokovic och 10 minuters avbrot(aldrig varit med om nåt liknande)vänder under läget i tredje 1:2 och Garcias serv till vinst så är det ingenting som förvånar en längre.

Jag skulle säga som såhär,i tennisen finns det tre utgångsläge precis som i stryktipset,nämligen spelare A som vinnare,spelare B som vinnare och SKADOR.

2007-05-05 @ 00:10:03
Postat av: Re:swingtrader

hehe, ring betfair och be de öppna en markand på "trainer or not:)

2007-05-05 @ 11:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0