Uppföljning.

Sofia hade tyvärr inget att sätta emot idag och förlorade klart med 6-2 6-2 Hon lyckades bara hålla sin serve 3/8 gånger och då vinner man inga set eller matcher.

Kuznetsova förlorade planenligt första set och vann andra som jag förutspådde, sedan slog hon till och vann tredje set med. En utmärkt trademarknad för den som var med från början.

Baghdatis var illa ute och förlorade första set men fick andra set till tiebreak som han vann efter minsta möjliga marginal. Han tog sedan hem ett jämt tredje set. Mycket bra marknad att trada.

Djokovic vann första set efter underläge 2-4 och handlades under 1.1, sedan förlorade han andra set med 1-6!Han låg sedan skadad i tio minuter och handlades till över 4ggr. 
Han kunde sedan vinna det tredje settet med knappa 7-5. Som jag förutspådde så var det en kanonmarknad att trada.

Återkommer med tradeanalys inför morgondagen.


Kommentarer
Postat av: dahol

Grymt kul att läsa den här bloggen. Fortsätt så! :)

2007-05-05 @ 01:45:24
Postat av: Urquel

Kul blogg och tack för vettiga synpunkter. Försöker själv trada USAgolfen via Betfair men fördröjningarna på tv- och radiosändningarna blir bara längre och längre.
Läser dina kommentarer om Davydenko och kom själv ihåg matchen mot Wesley Moody. Hade precis sålt en hundring på Davydenko till 1,04 när han efter skadepaus på 5 minuter går ut och håller sin serve blankt, datorn går ner och när jag loggat på igen hinner jag inte ta bort mitt återköp till 1,07 och pang han bryter. Vilka kanaler följer du tennismatcherna på?

2007-05-07 @ 18:22:51
Postat av: Re: dahol

Viasat sport kör mer och mer tennis, förra året var det inte mycket men det blir mer och mer.
Sportexpressen sänder hela wimbledon, båstad mm. Förra året var de riktigt bra, klrde 12 timar per dag från US open samt flera masters under sommaren och hösten.
Eurosport sänder nätan uteslutande semi+finaler på WTA, brukar vara mist varannan vecka.
Eurosport2 brukar sända nästan varje vecka, mest från kvartfinal och framåt men även ett par timmar under mån-to. Mest damtennis. E2 är helt klart den kaal som visar mest.
Eurosport/Eurosport2 brukar ha bra teckning på alla GS med.
SVT/SVT24 är inte myck att räkna med men de brukr ha rättigheterna till sthlm open samt Davis Cup. De kommer sända Davis Cup i sep.
Master-tv.
Visar från centercourt från alla masters, kostar typ 700:. per år.
BWIN.
Bwin.com har den bästa bildöverföringen, de visar livestram till flera matcher varje dag. Det bilderna ligger ofta före marknaden. Man måste öppna ett konto för att se bilderna.
De är de enda kanalerna jag har för tennis. Eftersom bilden aldrig är före så använder jag alltid div. scoreboards/ref. bookies mm i första hand. Livebilder är viktigt och en stor fördel även om de är lite efter. Samtidigt så är det lätt att dras med olika momentum när man har bilder, lättare att vara opartisk med endast siffror framför sig.

2007-05-08 @ 00:56:56
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0